Hallo beste
bezoekers van onze nieuwe blog.
“Asiana” is
de naam van ons blogteam.
Het team heeft een heel eenvoudige samenstelling en bestaat uit
mijn man Fred, een actieve 50 plusser en mezelf, Tee.
Ik ben gepassioneerd door
koken en werkzaam in een Aziatisch restaurant. Deze blog is voor ons een middel
om onze passie voor voeding en Azië met anderen te delen. Onze taakverdeling
bij het invullen van het blog is de volgende ; ik zorg voor de inhoud en mijn
man probeert deze te verwoorden in het Nederlands.
De techniek van het
onderhouden van een blog is voor ons nog nieuw en voorlopig nog een
leerproces dat we doorlopen.
We zullen ons best doen om deze blog zowel naar
inhoud als naar vorm voor jullie boeiend te maken.
Zoals
aangegeven is het onderwerp van onze blog ;
"Wegwijs in de Aziatische speciaalzaak".
Eten in
Azië is nog meer dan in de westerse wereld een sociale gebeurtenis. Jammer
genoeg staat deze eetcultuur vandaag zwaar onder druk door de invloed van de
westerse fastfood ketens en supermarkten,op het eetgedrag van de jongeren ; dit
vooral in de steden en toeristische centra.
Bij het
toelichten van eetcultuur komen geschiedenis, economie en identiteit al snel
ter sprake. Op zoek naar authenticiteit, eenvoud
en gezondheid , zullen we U in onze blog recepten
voorstellen die het typische van de gerechten aantonen.
Onze blog
heeft de ambitie om meer te zijn dan een opsomming van gerechten met hun
respectievelijke ingrediënten en een passende bereidingswijze. We laten U ook
kennismaken met de achtergrond in welke ze zijn ontstaan. Bovendien geven we
aan onder welke vorm deze authentieke ingrediënten in de Aziatische
speciaalzaak te vinden zijn.
Dit doen we
om de vele mensen te helpen die al
zoekend door de rekken van de Aziatische speciaalzaak dolen en vaak met lege handen terug de winkel verlaten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten